De afkorting M.A.A.T. staat voor Maandelijkse Alarm App Test.

Als er in een WABP groep al enige tijd geen meldingen zijn gedaan, vragen leden zich weleens af of de groep nog wel actief is.
In dat geval sturen beheerders met enige regel M.A.A.T. een test bericht, bv. elke maand/ kwartaal, om te laten weten dat de groep nog wel actief is.
We hebben we gekozen om dit elke “eerste” maandag van de maand tussen 17-20 Hr te laten gebeuren, uitgezonderd indien maandag op een feestdag zou vallen wordt het verschoven naar dinsdag.

Mocht u een dergelijk bericht ontvangen dan hoeft u daar niet op te reageren, minder urgente berichten kunt u plaatsen in de daarvoor bedoelde omgeving, dit kan eventueel in een CHAT groep.

Indien u vragen heeft aan de beheerder van uw groep, vraag hen dat dan in een privé bericht, zo zorgen we er samen voor dat de ALARM app groepen geen babbelboxen worden.
Dit kan ook via de website door hier contact op te nemen.

Note voor beheerders van een WABP groep

Hierbij een voorbeeld van hoe een M.A.A.T. bericht, (kopieer en gebruik dit bericht gerust in uw eigen groep):

Let op: Dit is geen alarmerend bericht.

Beste leden, omdat er al enige tijd geen meldingen in deze groep zijn gedaan, versturen wij een test bericht de eerste maandag van een nieuwe maand tussen 17-20Hr (uitgezonderd op feestdagen, uitgevoerd dag nadien ). Dit om te laten weten dat de groep nog wel actief is. Gelieve NIET te REAGEREN op dit bericht. Gelieve ook geen duimpjes of bedankjes te plaatsen. Heeft u vragen, stel ze gerust in een privé bericht aan je beheerder “e-mail adres beheerder”. Minder urgente meldingen van “ALARM” gerelateerde berichten, mogen WEL geplaatst worden in de besloten WhatsApp Chat. Alle info is te vinden op onze Web-site  “Link website”,  Vriendelijke groeten uw WABP Team.